JANINAS

Vecka 40 (39+0)

Nu är barnet helt utvecklat och redo att komma ut vilken sekund som helst. Trots detta kan barnet stanna kvar i två veckor till. De flesta barn föds på natten.
Barnet kan väga allt mellan 2,5 och 4,5 kilo och vara 46-55 cm långt. Nu är det trångt där inne.”

En vecka kvar till BF, 7 dagar med andra ord. Vart tog hela graviditeten vägen? Även om det känns som att jag nyss var i början, så känns det ändå som en evighet när jag tänker på att jag varit gravid sen januari.
Jag känner mig lugn och tålmodig än så länge, ut kommer hon oavsett vad och även om hon skulle stanna kvar så länge det bara går så är det inte länge kvar tills dess heller. Hon kommer när hon känner sig färdig helt enkelt :)

Jag sover inte så bra längre, vaknar både av att jag är kissnödig och att jag måste vända på mig. Har förvärkar lite nu som då och väldans svårt att få på mig skorna. Ligger bebis på ett visst sätt så går det bara inte, då måste Daniel rycka in :) Annars är allt bra, jag mår relativt bra och är bara lite tröttare än vanligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Åh du har verkligen så himla fin mage. Älskar att läsa din blogg & det får mig att längta till när jag & min sambo bestämmer oss för barn. Hur har du lyckats att slippa bristningar? Smörjer du in med någonting?

  Tack igen för en toppen blogg!

 2. Sofia-mamma till Vilja

  Verkligen spännande nu! :-) Tyckte nyss du berättade att du var gravid.Tänk att snart har ni en bebis!

  Snart har jag gått halva graviditeten och jag känner bara whhhhaat?! Nyss tyckte jag att det gick så långsamt! :)

 3. Elin

  Så spännande!!! Din blogg är så himla kul att läsa, du verkar vara en så bra mamma och det är alltid lika roligt att se vad ni har för er. Må gott och stort lycka till framöver!!

stats