JANINAS

Veckans första gympass, check!


Ursäkta den usla bilden men jag har inget bättre.

Idag har jag gjort veckans första gympass. Jag kommer mig inte till gymmet mer än högst två gånger i veckan just nu så jag tränar hela kroppen när jag väl kommer mig iväg. Och så försöker jag motionera varje dag förstås. Jag satsar på beach 2014 ;)

För att bota mitt enorma sötsug (som jag haft hela veckan) så äter jag yoghurt och mandarin just nu. Jag känner mig rätt slö idag så vi får se ifall jag orkar ut på nån powerwalk med barnen. Den där jobbiga syskonvagnen känns inte så lockande att bråka med idag igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats