JANINAS

VEM ÄR DU?

TVÅ dagar kvar till ultraljud. Egentligen bara en för snart är det ju imorgon. Är så otålig så jag håller på att gå sönder, vill veta nu med en gång vem det är som ligger och sparkar där inne (börjar gråta av tålamodsbrist ifall hen korsar benen). Både min och Daniels magkänsla säger fortfarande att det är en grabb men det kan man ju inte lita på. Är nog mer ivrig att få veta denna gång än jag var förra gången tror jag, för då var vi bombsäkra på att det var en tjej och det hade vi ju från förut så det var inget ”nytt”. Det var liksom bara en annan version av samma produkt vi fått en gång tidigare, haha. På UL när de sa att det var en tjej kändes det mest som ”jaa men det visste vi redan”.  Vi är båda (speciellt jag) väldigt intuitiva typer.

Jag vågar inte lita på magkänslan på samma sätt nu just för att det känns så omöjligt att jag skulle få en pojke, jag kan inte föreställa mig att det skulle vara en tjej men ändå vågar jag inte tro att det är något annat. Nu låter det förmodligen för vissa som att vi inte skulle vara nöjda med en tjej men så är det ju verkligen INTE! Som jag skrev förut så önskar jag båda lika mycket, det spelar ingen roll så länge det är ett friskt barn men klart att man är nyfiken på ifall det är en annan sort denna gång (nu blöder säkert alla genus-öron, haha). En med snopp liksom, coolt!

Den som lever får se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carolina

    Men det är väl klart att det skulle va kul med en pojke då ni redan har två flickor. Skitsamma om det är folk som blir irriterad. :) Det är ju deras bekymmer. :P btw, så älskar jag din sista mening; ”den som lever får se”. Det va liksom pricken över i:et! :) Måste ju även tilllägga den klyschiga meningen ”jag älskar din blogg!” :)

    JANINA SVARAR: Folk är så känsliga ibland :) Tusen tack snälla du!

  2. Linda

    Ja e också jättenyfiken… Eftersom vi å har två flickor sen tidigare. Men på samma gång vill jag suga på konfekten tills maj.. Känns helt omöjligt att de sku va en liten kille i min mage.. Men vem vet! Här har vi ännu tre veckor till UL ;)

stats