JANINAS

Vi går mot ljusare tider.

Shit vilken lättnad att se att utetermometern visar – 0,8 grader, ÄNTLIGEN! 
Lite komiskt är det nog att det plöstligt blir varmt just nu, med tanke på att det är 1 mars på måndag. Precis som att det måste börja smälta genast den första vårmånaden börjar :) men det är ju jätte bra!

Nicolina ligger ute i vagnen och sover nu, skönt att bara behöva klä på henne halaren utan massa extra innanför.  
Dessutom är hennes vagn verkligen inte menad för en finländsk vinter, eftersom dragkedjan inte går fast bara för att man har ett fårskinn under sovpåsen. Vi har nog blivit så uppgivna på denna vagn nu under vintern så det är inte klokt! Helst skulle det bara ligga en liten nyfödd bebis där, inte någon äldre. 
Det jag ville komma fram till var att det är skönt att inte behöva ha något fårskinn i vagnen längre! Och att vi inte för något i världen tänker använda Nicolinas vagn till några framtida syskon, punkt slut.

Lien och Hanna kan kanske inte komma till stan idag, så det är därför inte säkert att det blir någon tjejdag.
Jag har redan ställt in mig på att gå på stan idag, så jag tänker gå oavsett! Jag tänker dra med mig Daniel och Nicolina istället, så ska vi inhandla nya kläder åt vår ”lilla” guldklimp.. om man nu kan kalla en ettåring för det? :)


Mina älsklingar
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Jag vet inte mycket om vagnar, och det finns många olika varianter av Britax, så jag kan inte säga att alla Britax vagner är dåliga.

  Det dåliga med vår vagn är i alla fall ligginsatsen, som är väldigt smal och "fyrkantig".
  Hjulen är "platta" och bara glider fram på våt snö.
  "Taket" har blivit väldigt slappt av att man lagt ner det och dragit upp det om vartannat, och då har vagnen bara blivit använd i lite mer än 1 år.

  Om jag skulle köpa en nya vagn så skulle jag fundera på att köpa en med bara 3 hjul. De ser så mycket lättare ut att hantera inne i affärer eftersom de är lätta att svänga, och förstås "terräng" hjul.

 2. X

  Vi väntar barn men har inte köpt vagn ännu… Vad rekommenderar du eller avråder från? T.e.x vad är det som är dåligt med Britax, så vi kan undvika att köpa ngt som inte passar här i Vasa och finsk vinter? :)

 3. Jenny

  Som föräldrar kommer ni väl nog alltid att kalla henne för "lilla guldklimpen" o sånt, också då hon blir 40…för det är sånt föräldrar gör! ;)

stats