JANINAS

Vi har inte tid att föda barn ännu

Jag hade som plan att gå ut med Nicolina till lekparken idag på morgonen, och sen dammsuga, men inget av det har blivit av. Jag har haft förvärkar enda sen frukosten, nu har det dock blivit bättre som tur är. Jag gillar inte smärta som är relaterad till babymagen, för även om jag vet att det är fullt normalt så kan jag inte låta bli att sitta och känna efter vid varje värk och fundera om den inte var kraftigare denna gång, för vi har inte tid att föda barn ännu! :)

Något vettigt ville jag i alla fall göra, så vi gick ner i tvättstugan och tvättade en maskin. Nu sover gumman och det gör pappa Daniel också. Bara jag och bebis i magen som är vaken, hon bökar runt och sparkar åt alla håll som vanligt. Lustigt hur hon lyckas ”sparka” mot höftbenen fastän hon ligger med huvudet neråt, fast det är nog ändå området runt och ovanför naveln som är mest utsatt, och långt ut på höger sida. Det är hennes favoritställen :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats