JANINAS

Vi lever alla i en drömvärld

Jag var just in och läste om en bloggerska som varit på en jorden runt resa. Jag vill också!! 

Jag har aldrig ens varit på ett flygplan förr, men nog ska jag se alla världens hörn innan jag dör ändå. 
Jag blir så irriterad på när folk är så negativa och pessimistiska. "Du lever i en drömvärld" är nog en av de sämsta kommentarerna jag har hört i hela mitt liv. 
Världen är ju till för att utforskas! Man lever bara en gång så varför inte göra allt som man vill göra? Varför bara bo på ett och samma ställe hela livet och inte prova på något nytt? Jag har en jätte lång lista på alla saker jag vill hinna med innan jag dör, saker som verkligen inte är omöjliga så varför påstå att det är omöjligt?
Alla har drömmar och önskningar och de flesta drömmar passar inte in i "det verkliga livet". Det är ju de som tänker så som lever i en drömvärld. De gå bara runt och drömmer och försöker inte ens uppfylla sina drömmar eftersom de är rädda för att misslyckas.
Jag bestämmer över mitt eget liv och jag tänker göra mitt bästa för att göra allt som jag vill göra innan jag dör. 
Sen får alla dödliga säga precis vad dom vill, för när det väl kommer till kritan så bryr vi oss alla mest om vad vi själva vill i alla fall.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina

    Joo, i JANUARI 2010.
    Det var med Daniels föräldrar vi skulle fara, resan är nog redan bokad men jag och mina systrar började fundera på att resa tillsammans nån gång i den närmaste framtiden, så jag bestämde mig för att spara pengarna till det istället om det skulle bli aktuellt, så Daniel far utan mig och Nicolina och stannar där endast två veckor istället.

stats