JANINAS

Viktigt med e-post

Har sagt det förut men säger det igen. Jag rekommenderar nog att ni fyller i er e-post adress när ni deltar i någon tävling här på bloggen, även om det inte står i några tävlingsregler att ni måste göra det. 

Skriver ni bara ett namn, så kan ni vara vem som helst. Jag kan inte kontakta er på något sätt, och när jag använder random.org för att dra en vinnare och vinnaren råkar bli någon som inte har fyllt i sin e-post, så väljer jag givetvis inte den personen just av den orsaken att jag inte kan vara säker på vem det är, och vem som helst kan ju kontakta mig och påstå att hon/han är vinnaren. JAG måste kunna kontakta vinnaren.

Alla får delta och en e-post adress är helt enkelt obligatorisk, det är mycket viktigare än ett namn. Jag får lov att be om ursäkt ifall någon tycker att det är jag som varit otydlig, men jag tycker det är en ganska självklar sak.

(Har man en blogg och fyllt i bloggadressen så är det inte nödvändigt med e-post även om ni gärna nog får fylla i det i alla fall.)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats