JANINAS

Vill inte åka hem

Jag har det så himla bra här i Linköping och vill inte alls åka hem. Jag trodde jag skulle ha lite hemlängtan nu sista dagen, men jag får bara ångest av tanken att jag måste lämna denna fina stad (och Carro!!) imorgon. Självklart saknar jag barnen och Daniel, men de skulle gärna få komma hit istället.

Allt e bara så bra, jag har inte en enda negativ sak att säga om denna stad. När vi flyttar (för joo-o vi SKA flytta, det SKA gå) så är det här jag vill bo, och jag är säker på att Daniel skulle känna likadant. Ååååh!

Mitt internet på telefonen fungerar bara när jag är här hemma så det blir bättre uppdateringar när jag kommer hem till Finland.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Hej!
  Jag har läst din blogg ganska lönge nu och gillar den verkligen!
  Jag kommer frön Linköping , bor dock inte där längre men härligt att hörs stt du gillar det så mycket. Kan du inte berätta va ni har hittat på under dagarna?
  Kram

 2. klara

  Vad kul att du har haft det bra i Sverige! Det förtjänar du verkligen efter alla dumma kommentarer som folk har skickat. Är övertygad att ni kommer att flytta till Sverige en vacker dag :) och att ni kommer att trivas toppen

  JANINA SVARAR: Åh vad roligt att du känner så! Det hoppas jag verkligen vi gör :)

 3. Emma

  Då måste jag påpeka att Jönköping är bättre ;)

  JANINA SVARAR: Vad som är ”bättre” går inte att bevisa :) det som är bra för en kan vara negativt för någon annan!

 4. Ingen Annan Än Anna

  Det måste vara skönt att vistas i en stad där man förstår vad folk säger. :) Eller jag vet inte hur mycket svensktalande det finns i vasa eller nykarleby, men ändå.

  JANINA SVARAR: Här är det nog rätt mycket svensktalande, men ska man ha nåt bättre jobb så måste man kunna båda språken :)

 5. Johanna

  Jag älskar också Linköping! Har bott här i ett år nu och trivs så himla bra! Kul att höra fler som känner så och skulle vara underbart att få dela stad med dig och din fantastiska familj!

  JANINA SVARAR: Aaw, vad söt du är! :)

stats