JANINAS

Vinn din önskelista!

Nu har jag nog kommit över månadens bästa grej hos tradedoubler! Något långsökt kanske, men det skadar ju inte att testa.

Det är så att Lekmer har denna månad en tävling där man kan vinna barnens önskelista! Som bloggare ska man göra ett inlägg och länka till de leksaker/saker man önskar sig, och den bloggare som vinner får lotta ut ett presentkort på 500 kr (ca. 50 €) till en av sina läsare! Därför ska ni ta er en titt i webbshopen ni också, och länka till de leksaker ni önskar er. Klistra in det i kommentarsfältet till detta inlägg, så har ni chansen att vinna presentkortet ifall jag vinner. Here we go!

Nicolina önskar sig en Snowracer så hon kan känna sig lika cool som de äldre barnen i pulkbacken, och ett piratskepp eftersom Hello Kitty’s svamphus är SO last year. Joline önskar sig en egen ljudbok så Nicolina får ha sin ifred, och en vagn att dra sina favoritsaker i. Båda barnen önskar sig mera Lego DuploEn polisstation vore jättecoolt likaså en brandstationSen så önskar jag mig denna supersöta taklampa. Den skulle passa perfekt i barnens nya rum.

Håll tummarna nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Alva önskar sig många saker ifrån Lekmer som verkligen har ett stort utbud. Nämner några utav alla på den långa listan och startar med denna fina Bombadill kudde (http://lekmer.se/inredning/barnrum/ovrigt/bombadill-kudde-munk-45-cm-turkos?&utm_source=tradedoubler&utm_medium=CPO&utm_campaign=tradedoubler) till hennes rum, en massa lego ifrån Lego Friends (http://lekmer.se/lego-friends/?&utm_source=tradedoubler&utm_medium=CPO&utm_campaign=tradedoubler) som hon har blivit helt tokig i sedan filmen kom hem ifrån Lego klubben. Andra saker som önskas hem är en snow racer (http://lekmer.se/leksaker/vinterlek/snowracers/stiga-snowracer-curve-pink-pro?&utm_source=tradedoubler&utm_medium=CPO&utm_campaign=tradedoubler) för det är ju bara sååå mycket roligare än en gammal pulka, roliga adventskalendrar både med Barbie (http://lekmer.se/leksaker/adventskalendrar/kanda-karaktarer/barbie-adventskalender-2012?&utm_source=tradedoubler&utm_medium=CPO&utm_campaign=tradedoubler) och Lego Friends (http://lekmer.se/leksaker/adventskalendrar/kanda-karaktarer/lego-friends-adventskalender-2012?&utm_source=tradedoubler&utm_medium=CPO&utm_campaign=tradedoubler) motiv och givetvis lite snygg förvaring i form av förvaringsboxar (http://lekmer.se/inredning/forvaring-och-bokhyllor/lador/kids-concept-star-förvaringsbox-rosa?&utm_source=tradedoubler&utm_medium=CPO&utm_campaign=tradedoubler) ifrån Kids Concept till rummet.

  Håller tummarna!

  Kram Sanna

 2. Marianne

  Isåfall skulle det nog bli en sånhär ! :)http://lekmer.se/leksaker/minikok/spis/brio-spis-klassisk-vit#.UHu3sVFkiEY

 3. mamahannas

  Yassie liten önskar sig denna http://lekmer.se/leksaker/verktyg-och-maskiner/ovriga-verktyg/smoby-disney-pixar-cars-2-bench-bricolo#.UHrm08UxqfU så att hon kan meka på sin egen bil medan pappa mekar på sin, http://lekmer.se/leksaker/nastan-pa-riktigt/stadning/vileda-torksnurra#.UHroaMUxqfU en såndär för att Yassie liten älskar att hjälpa till med klädhängande, speciellt om det är hennes egna kläder, http://lekmer.se/leksaker/lego/lego-duplo/lego-duplo-rosa-klossl%C3%A5da-30-bitar#.UHrpIcUxqfU lite lego duplo skulle inte alls sitta fel, glädjen i dotterns ögor när hon är stolt över det hon har byggt. http://lekmer.se/barn-och-baby/babylek/lara-ga-vagnar/brio-l%C3%A4ra-g%C3%A5-vagn-svart#.UHrpuMUxqfU denna skulle båda ungarna ha nytta av, för det är inte lätt att vara storasyster/lillasyster.

stats