JANINAS

Vinn lyxskal till din iPhone 4!

I samarbete med casestore.se drar jag nu igång en tävling där ni läsare tävlar om ett lyxigt lila iPhone skal :)

Tävlingsreglerna är enkla, kommentera varför just du ska vinna, tipsa dina läsare om denna tävling på din blogg (om du har, det är inget måste), och glöm inte att fylla i både namn och e-mail adress så jag kan kontakta dig om du vinner.

Tävlingen avslutas den 7 juli (på min och Daniels 4 års dag). Lycka till! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hampus

    hej! jag skulle verkligen vilja vinna detta skalet så jag kan ge det till min flickvän. vi har bråkat den sista tiden och just nu är det mer eller mindre kaos. vi har en dotter tillsammans och jag önska att jag kunde gottgöra något för henne så vi kan bli en familj igen. hon har ställt upp mycket för mig och köper alltid saker till mig. men jag har aldrig visat att jag uppskattat det. nu känns det försent. och jag vet om att hon hade blivit glad om hon hade fått detta skalet för hon har massa såna här skal som hon samlar på. men inte i just lila. inte för att jag tror att ett skal kan göra så att jag får tillbaka henne, men jag vill ändå visa att jag uppskattar det hon gör och ger mig. och göra henne glad oavsett om det bara skulle vara för stunden. kanske kan detta leda till något om jag visar att jag kämpar för henne!
    jag skulle bli super glad och verkligen uppskatta detta! :)

  2. Sassa

    Tjo! Jag vill vinna iphone skalet för att jag behöver ett skal . Jag tappade min iphone i marken på jobbet så nu är baksidan trasig . Jag tappar den jämnt så det skulle behövas . Har inte lyft på röven och gått och handlat ett skal . Så det skulle vara super om jag vann ett . :)

  3. cassandra

    Hej! Jag vill vinna Iphone-skalet för jag vill ge bort det till min undebara kusin som just köpt sin Iphone och som kommit hem från USA efter 2år. Tycker det var himla fint och det hade passat henne perfekt. Det är svårt att beställa och här uppe vart jag bor finns de inga fina skal förrutom dom vanliga färgerna (ex. blå, gul, grön). Det skulle uppskattas och hon hade blivit riktigt glad! :)

  4. Mia

    Hej, jag skulle gärna vilja vinna detta skalet, för jag har precis köpt en iphone och har verkligen inte råd till ett skal, eller iallafall inte ett skal som jag tycker om. Men denna var ju riktig fin. Så det hade varit jättekul att få vinna den och pryda min iphone med detta fina skal :)
    Kram! Och tack för en jättebra och spännande blogg! :o)

  5. Amanda

    Hejsan!
    Jag vill vinna Iphone 4 skalet därför att jag vill ge det till min syster! Hon är nog världens bästa. Hon ställer upp i allt och finns alltid där! Hon köper/ger saker/kläder till mig och min son ofta, och jag ahde velat ge henne så mkt men pengarna räcker inte till. Att få ge henne bara något extra en dag skulle hon uppskatta så mkt! Och att vinna detta snygga skalet och ge bort de till henne hade varit perfekt! Att någon gång få ge något tillbaka!

  6. Deidre strand

    Hej! Jag vill vinna för att ge bort skalet. Min kompis har köpt en iPhone för alla sina sparade pengar (en iphone kostar ca. 800€ här) och har inget skal, för hon har inte råd med ett. Hon får nästan ingenting av sina föräldrar, förrutom
    det nödvändigaste, som kläder och mat. Hon fyller år snart så det skulle vara en jättefin present till henne:) jag bor på Åland och det finns inga skal att köpa här, då måste man beställa, så
    det skulle vara toppen om jag vann:)

    Tack för en jättebra blogg, kikar in flera ggr om dagen:)

  7. Louise Persson

    Heej! :)
    Jag heter Louise och bor i en superduper-liten stad på västkusten i tråkiga sverige. Jag skulle jätte gärna vinna denna telefon så jag kan ge den till min mamma i present. Jag vill ge denna telefon till min mamma, som en del av mitt tack till henne, för att hon alltid finns där även när hon inte behövs… :P Även om det är lite "Jobbigt" här hemma, ställer hon alltid upp för en <3 och eftersom jag inte har råd att köpa någonting riktigt fint till henne, så hoppas jag att jag kan vinna denna till henne. Hon har gett mig så mycket och nu vill jag ge någonting tillbaks :) skulle bli så lycklig om jag vann denna :) Till min älskade mamma <3

stats