JANINAS

Vinn presentkort hos Glimma.fi

Denhär söta sovpåsen fick Joline hem på posten idag, en gåva till nykomlingen :) Hur härlig som helst! Samtidigt fick jag ett presentkort som jag ska lotta ut här på bloggen.

Så framtill den 20 november kan ni tävla om ett presentkort hos glimma.fi, värt 20 €. Lämna en kommentar på detta inlägg med namn och e-mail, och en motivering varför ni tycker ni borde vinna :)

Lycka till!

Update: Endast finländare kan delta. Tyvärr.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej!

  Vilken ljuvlig sovpåse, jag som inte ens tycker om grönt men den där är skitsnygg!

  Jag borde absolut vinna ett presentkort (vem annars liksom) som ensamstående studerande ung mamma ;) Dessutom fick dotterns brylling en lillasyster just och nu vill min tvååriga dotter också ha en sa hon, då kanske hon kunde få en fin klänning istället, låter väl som bra kompensation!

 2. Nina

  har inte så mycket pengar som mammaledig, så det skulle vara tacksamt med ett presentkort så man kan handla kläder till lilla prinsen <3 :)

 3. Mimmi

  Det skulle va perfekt med ett presentkort nu inför julhandeln. Har 4 att köpa julklappar åt, så lite sponsring skulle inte skada.

 4. Elin

  Jag skulle gärna villa vinna detta till min dotter, då hon växer hur sina kläder så snabbat, och nu har hon kommit upp i storlek 92, och hon har kanske tre plgg i den storleken, sen har hon bara 86-90 ;).

 5. Milla

  eftersom vi väntar nummer 2 vilken dag som helst så vet ja ju att det kommer att komma en hel del presenter åt den n yfödde….Därförs skulle jag välja nått fint åt den blivande storasystern=)

 6. Malin

  Jag skulle vilja vinna för jag vinner typ aldrig haha! Också för att det skulle vara kul till julen och få fina kläder till min lilla tjej!

 7. Janina

  Jag ger de också ett försök. Jag sku vila vinna för att kunna förnya garderoben åt herrn som bara växer ur sina kläder + att jag haft svårt att hitta kläder i butikerna, de brukar ofta finnas bättre urval på nätet. :)

 8. Emilia

  Man får ju försöka iaf! Eftersom jag har en tjej från början så har mitt huvud stannat på flickkläder, kanske lite orättvist åt lillebror att behöva gå i rosa kläder för att mamma int kan se på nå annat :) Sen lite vardagslyx skadar ju aldrig, vem vet, kanske man får upp motivationen till att kolla på blått också! :)

 9. Mia

  Jag tycker så om att shoppa fina barnkläder, men när det skall vara så dyrt. Därför skulle jag gärna vinna detta presentkort, så kan jag köpa något till min systerdotter eller så kan jag skämma bort min egen dotter lite

 10. Pyret

  Kanske för att jag aldrig vinner någonting? Och för att glimma.fi har så superfina grejer. Och så har ju Astrid inte ännu fått en födispresent av mig, och det är redan två veckor sedan hon fyllde ett.

 11. Monica

  Ett presentkort skulle komma väl till pass hos oss. Älskar att shoppa barnkläder men som alla vet är det dyrt att ha småbarn och pengarna räcker oftast inte till fina märkeskläder så skulle vara skoj att få ett litet bidrag så man kunde köpa nånting extra fint.

 12. Katja

  Hej jag glömde min e-postaddress. Skrev just om att vår 3 1/2 månad flicka skulle önska att vinna för vi har så ont om pengar tom . matkön har vi besökt.

 13. Katja

  Jag önskar att min lilla prinsessa 3 1/2 månad gammal skulle få vinna eftersom vi har så ont om pengar, tom. matkön har vi besökt så det har inte blivit mycket nytt åt lillen…

 14. camilla

  halloj :) intressant blogg du har :) skulle jättegärna vilja vinna! Gick just från mammaledig–> vårledig så finns inte så mkt pengar att lägga på barnkläder nu. DÄrför skulle det vara xtra lägligt med ett presentkort! kanske skulle få en liten julklapp skaffat där då :)

 15. Marina

  Om jag vinner skulle lillasyster få något till julklapp istället för att alltid ärva storasysters. Sen fyller lillasyster passligt 1 år om 3 veckor.

 16. Cato

  Det skulle vara trevligt att vinna presentkortet så skulle jag kunna skaffa nåt eget åt vår minsting på 5 veckor, som är pojke, så han inte behöver gå i storasysters ljusröda bodys eller klänningar/tunikor :) (minsta kläderna är neutrala men han är så stor att de börjar vara för små och de större kläderna är ganska mycket flickaktigt…)

 17. Carro

  Vi väntar nu vårat andra underverk och jag är den som har ett jobb i familjen pga sjukskrivning och massa tok gällande fk och läkare…. Så för tillfället går pengarna till det viktiga i hemmet så som mat och hyra osv. Det skulle kännas helt underbart att få skämma bort min prinsessa med något nytt då hon fått kläder från nära och kära en lång tid nu. Kram

 18. Caroline

  Vill vinna för att kunna skämma bort min bästa kompis som inte har det så lätt med sin graviditet just nu, eftersom hon började blöda från livmodern och måste ta det absolut lugnt. Hon är i vecka 28. Dessutom har hon inte fått något jobb eftersom hon är gravid så dem har inte så mycket pengar över. Så därför tror jag ett presentkort skulle glädja henne väldigt mycket :)

 19. Julia

  Jag ska bli faster till våren, och det skulle vara riktigt perfekt att vinna presentkortet. Då kunde jag köpa något sött till den lilla bebisen som väntas komma ett par veckor efter min egen födelsedag och som är så efterlängtad och redan så älskad av faster :)

 20. Anna H

  Klart att min vill vinna, eller försöka iallafall;) Tycker bara att jag borde bli tröstad med något trevligt (som detta presentkort), för går här hemma och väntar att någon liten från min mage vill titta ut. Är redan över den beräknade tiden. vecka 41+3 idag. Så nu håller jag tummarna för vinst här :)

 21. Anna-Maria

  Min lilla kille har ofta tittat på glimmas sida och önskat ett och annat, men hans stackars mamma anser sig inte riktigt ha råd.. :) nåneej, han e ju bara 9 månader, inte får han hänga vid datorn än..! Men jag har ofta tittat och vi vill gärna kunna beställa nåt fint nu när han går över till stl 80 och allt är för litet igen!

 22. Susanne K

  Skulle vara kul att kunna köpa nåt skoj till nåt av mina två små barn, nu då julen närmar sig också…
  Susanne

 23. nina

  Vill gärna vinna så min son kan få en body som inte är för liten och som dessutom är hans egen och inte lånad… :)

 24. Malin

  Oj vad det fanns mycket fint på deras hemsida, blev riktigt köpsugen! Vi väntar vårt första barn i maj 2012 vi har inte riktigt någon som vi kan ärva kläder av vilket betyder att vi kommer att köpa nästan allt nytt = dyrt. Eftersom jag studerar så har vi ju inte sådär jätte mycke extra så ett litet presentkort skulle verkligen inte sitta fel :)

 25. Linda / Snigeln Harald

  Jag skulle gärna vilja vinna, för det lilla vårdbidraget jag får går ALLTID till kläder åt kidsen. Vinner jag ett presentkort betyder det att jag kan stoppa undan en liten peng TILL MIG SJÄLV, vilken galen lyx!

 26. Johanna

  Jag vill vinna ett presentkort för att kunna köpa något fint åt vår första baby som borde vara här snart. Beräknat var det i går så nu väntar vi bara. Glimma har mycket fina kläder så presentkortet skulle användas väl :)

 27. Maria

  Jag skulle gärna vinna för att vår andra dotter skall få lite mer "nytt", hon får annars mest bara ärva av storasystern.

 28. Bunny

  Jag skulle bli överlycklig av att vinna för jag skulle ge den till present till min syster! Hon är lika gammal som du och blir tvåbarnsmamma snart hon med! :) det skulle bli en perfekt julklapp till den växande familjen! :)

 29. daniela

  Jag vill vinna så att jag kan ge bort i present till min söta kusin som snart fyller ett år. Jag är för tillfället "babysjuk" och eftersom jag inte har några egna barn så kan jag lika bra ge till någon annans ;)

 30. Isa

  Skulle jag vinna presentkortet skulle vår dotter kunna få någon fin klänning eller tunika eller krypmuddar… Eller varför inte en mössa som faktiskt passar och inte åker ner över ögonen och upp över öronen? Det fanns så väldans massa fint på sidan, men det är tyvärr lite i överkant i prisklass för vår ekonomi för tillfället.

 31. Katarina

  Jag har varit inne och kollat några gånger på deras sida tidigare och det finns mycket fint där! Har velat beställa men har inte gjort det ännu. Har inte så mycket extra cash då vi har husrenovering på gång här. Men lite fina nya kläder åt min lilla gulleplutt skulle sitta bra. :)

 32. Monika

  Jag skulle vilja vinna för att det är så roligt med barnkläder. Mina söner skulle ha bra användning för lite nya kläder…

 33. Pia

  Jag skulle gärna vinna presentkortet, så att vår stackars tvåmånaders baby kunde få lite egna kläder och inte bara ärva storebrors tygstycken!

 34. Sanna

  Vilka underbara kläder de har! Skulle sitta perfekt med något fint till vår dotter som väntas födas 7.12. Allt vi hittills har är från loppis eller bekanta.

 35. Jannika

  För mig skulle det betyda mycket ifall jag vann presentkortet. Har en gudson som det skall köpas julklapp åt. Så ett presentkort skulle faktist sitta riktit bra just nu till en fattig studerande. :)

 36. Linda

  Jag vill gärna vinna så jag kan köpa härliga julklappar åt vår lilla guddotter Thilde. I brist på egna kids kan man ju alltid skämma bort andras :)

 37. Jenny

  Det finns så många småttingar i min närhet som jag av olika orsaker har nära band till, som jag vill ge en present till. Nu när det snart är jul och allt! Så, jag vill vinna för att kunna ge vidare!

 38. Sofie

  åååh, vi vill vinna! Stackars Millis-bebben får ju aldrig nåt nytt, bara gå i sin mamma å pappas (!) gamla babykläder. å då e vi ändå närmare 30.. tur de e lite inne me retro ;)

 39. Jessica

  jag har varit in på deras sida många gånger och de har så mycket fint, men pengarna man får då man är hemma med barnet är som du vet inte så många så därför har jag aldrig beställt något därifrån. Nu har man ju ändå en liten chans :)

 40. Ida

  Det vore en fantastisk present åt vår lilla prins som är beräknad att titta ut 28.11. Jag har aldrig förut deltagit i en bloggtävling heller, men någon gång ska ju också vara den första! :)

 41. Mikaela

  Jag tycker att jag borde få vinna bland annat så att bebisen i min mage skulle bli lockad att komma ut (veckan 40 på g!)! Det är första barnet för oss och pga att sambon studerar så har det inte funnits så mycket över till något litet extra, som tex något sött från glimma! ;)

  Jätte härlig blogg har du! :)

 42. Josefin-20år, fru, mamma & gravid

  Väntar vårt andra barn om lite mer än 2 månader och har en son från förr så alla våra kläder är ganska så pojkiga och det kan ju vara en liten flicka vi får så det skulle sitta bra med ett presentkort så vi kan köpa lite neutrala kläder också:)

 43. Hanna - mamma till Yasmine

  Måste ju ge det en chans ändå fastän vi är bästisar ;) Nå, varför skulle vi vinna? Vi har haft det jobbigt med ekonomin och det lämnar oftast aldrig över pengar. Så det skulle inte sitta fel med en ny fin tunika/klänning åt Yasmine! :)

stats