JANINAS

Vinnaren av Bio-Oil flaskan

Förlåt, förlåt, förlåååt! Jag har inte haft tid att sätta mig ner och läsa igenom alla tävlingsbidrag förrän nu. Det var så många som var med och jag skulle gärna valt fler av er, men tyvärr är det bara en som kan vinna.

Vinnaren är Cornelia! Grattis! Jag har mailat dig och skickar iväg oljan genast när den kommer på posten :)

Och till er andra som inte vann, så har flera läsare sett att den där oljan finns på varuhus som t.ex. Citymarket. Vet inte hur det är i Sverige, men om någon av mina svenska läsare sett den så kan ni väl kommentera här var den finns att köpas så alla de som inte vann har en chans att testa också. Tack! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Kronans droghandel, apoteksgruppen, medstop, ica cura, boots, life, hälsa för alla, hälsokraft och nature säljer bio-oil i sverige! :) finns säkert fler ställen men dessa hittade jag på nätet.

stats