JANINAS

We hate too fast and we love too slow

Nu har jag fört Nicolina till dagmamman, de ska åka buss till en fårfarm idag, så Nicolina har varit helt ivrig denna morgon :) Hon ska ju egentligen inte vara hos dagmamman på fredagar längre men hon fick följa med ifall hon ville, och självklart ville hon det! Så jag hämtar henne sen kring 11:30 när de kommer tillbaks till stan.

Daniel ska jag också hämta så småningom. Han har arbetat natt hela veckan så han fick helg redan 7 imorse :) 9:40 kommer bussen till stan så jag ska se till att vara vid busstationen då och ge honom en stor välkommen hem-kram! Före det ska jag storstäda lägenheten, det ser ut som en svinstia här så det är bäst att jag börjar på nu. 


Hur jävla snygg får man va egentligen? :) och oroa er inte, jag tar nog på mig byxorna igen så fort jag är färdig med städningen.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats