JANINAS

What makes life beautiful


Det som började som en rätt tråkig morsdag turned out to be en väldigt fin dag.

Efter lunchen gick vi ut på en promenad och det var för första gången i vår så pass varmt så vi kunde ta av oss jackorna. Joline sov i vagnen så när vi promenerat en timme ungefär gick vi på vägen hem via en lekpark och satte oss ner på gräset så fick Nicolina leka av sig. Under tiden som vi satt och njöt ringde min syster och berättade att hon och min ena andra syster var hos min mamma, och då ville vi förstås också åka dit så vi skulle hinna träffa dem. Det är så sällan vi ses nuförtiden och jag saknar dem väldigt mycket!

Mamma bjöd på god tårta till fika och sen även mat. Trots att jag var trött från att ha stigit upp så tidigt imorse skrattade jag konstant känns det som. Vi hittade våra gamla styltor som vår morbror snickrade åt oss när vi var små, tänk att de ännu håller! Vilka minnen man fick av att bara se dem.

Nu har Daniel stuckit iväg till jobbet. Han jobbar natt denna vecka och jag borde egentligen sova nu, men när jag för en gångs skull har något att berätta var jag ju tvungen att skriva ett inlägg. Imorgon börjar jag först 7:30 eftersom det är min tur att föra barnen till dagis, så en liten ”sovmorgon” får jag i alla fall. Skönt!

Nu – sängen ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats