JANINAS

What the..?

Vi brukar inte ge välling åt Nicolina längre men vi har alltid en eller två burkar hemma ifall hon skulle vakna riktigt tidigt nån morgon eller vägra äta gröten på kvällen. Idag pratade hon om välling genast när hon vaknade, hon satt och tjatade om ”venni” i soffan när hon såg på Teletubbies, så jag tänkte att det var okej att hon fick dricka det idag, det är ju trots allt helg.
När jag hällde upp vällingen i flaskan, fick jag en smärre chock. Sen tänkte jag att det måste vara jag som har sömniga ögon och ser lite konstigt, så jag la flaskan i lampljuset, och visst var den orange!
Va fan? Så jag provade hälla upp den andra burken, och den var av samma färg! Bättre att ta det säkra före det osäkra tänkte jag, och hällde upp mjölk i flaskan istället, värmde den och vips så trodde Nicolina att hon drack välling.

Utgångsdatumet är inte aktuellt förrän om 3 månader, men den luktade nog lite underligt. Någon som har nån aning om varför den är orange? Är det normalt eller fel i tillverkningen?
Hur som helst så vågar jag inte ge det här åt Nicolina. Det som JAG inte skulle vilja äta/dricka, ger jag inte åt henne heller.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bitte

    Reklamera! Skicka bilden till Muksu och fråga vad det är! Här äts det välling två gånger per dygn och den ska inte se ut sådär. Myslivälling och fyrkornsvälling är lite mörkare, men inte orange. Jag tror att Mamma till 5 har en poäng.

stats