JANINAS

What to wear?

Jag hade beställt två potentiella bloggprisgala-klänningar från Nelly. Båda var för små över brösten, jag fick inte ens fast dragkedjan på någon av dem (thanks a lot mjölken). Jag hade beställt ett par skor också, som var skyhöga. Jag blev typ 10 cm längre än Daniel, och så skav de på ”fotknölarna” också. Så nu är jag tillbaka på ruta ett.

Har ni några tips på snygga klänningar och skor som inte är alltför dyra (jag använder typ aldrig finkläder) som jag kan ha på en gala, så säg gärna till! Hinner inte beställa något så jag måste lyckas hitta något i nån affär.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Sofi: I alla fall Joline ska med, galan är så pass sent så det blir nog jobbigt för Nicolina om hon ska med, så hon får stanna hemma hos sin farmor och farfar förmodligen. Galan håller ju inte på många timmar så sålänge vi är där får Joline dricka mödersmjölks ersättning.

 2. josefine

  såg nån annan skrev om vila i vasa oxå. har hittat nån klänning där nångång. inte jätte billigt men helt ok priser ändå. :)

 3. Jeanette

  Hej!
  En helt annan fråga. Jag såg i ett tidigare inlägg att du köpt kläder från Maxomorra. Hur har de blivit efter tvätt. Har mönstret tappat mkt färg, som typ Lindex kläder ofta gör redan efter första tvätten? De är verkligen fina så funderar på att beställa.

 4. Anonym

  du hittar ingen du gillar på ellos.fi? Där har de bra rabatt du plus att du får grejerna på 2-3 dagar om du tar expresstransport som kostar endast 1,50€ extra. Sko extra i smedsby brukar ha passliga skor.

 5. Malin

  Kolla Aukia där i Vasa, de brukar ha en hel del fina festklänningar, mycket från VILA (= ok pris). Nu inför alla julfester och sånt så tycker man ju att de skulle ha fått in klänningar i mängder!

 6. Sarah

  Klänningarna jag beställde från nelly var också alltför småa… Men de levererar ju på 3-4 dagar, åtminstone om kläderna finns i lager, så än hinner du beställa nya klänningar! :)

stats