JANINAS

What’s my age again?

Tjugo-fucking-ett år! När Joline vaknade 7:30 imorse knuffade jag i Daniel och han steg för ovanlighetens skull genast upp med henne. Jag tänkte jag skulle snooza lite, det händer ju inte ofta, men blev pigg när jag började tänka på vilken dag det är idag. Jag älskar att fylla år, så istället för att somna om låg jag och sjöng happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday dear Janina högt för mig själv.

Det är grått och trist ute vilket det oftast är på min födelsedag, men jag är glad ändå! Daniel lägger ut Joline för att sova förmiddagsvilan nu, sen ska vi städa lite. Nicolina är hos sin mommo sen igår och klockan 14 ska vi föra dit Joline också. Det är första gången hon sover borta, hittills har hon bara varit borta max 3 timmar, så det känns lite nervöst. Hon är så mammig, och det är ju inte så konstigt eftersom hon alltid är med mig. Men det har bara blivit så när hon tidigt blev allergisk mot mjölk och det första halvåret vägrade dricka ur flaska.

Men nu är hon stor tjej och har ju storasyster med sig, så det ska nog gå bra. Ikväll blir det feeest!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats