JANINAS

What’s new


Samma dag som vi började flytta (i söndags) klippte jag Nicolinas lugg, så hon skulle kunna se sitt fina nya rum :)

Senare samma dag var jag en hårt arbetande gravid kvinna, och målade sista varvet i Nicolinas rum. När allt var färdigt var jag alldeles skakig och svimfärdig, men nöjd över att att jag fick det färdigt. Nicolina blev väldigt nöjd hon också!


Dagen efter fick jag äntligen sätta mig ner och ta det lugnt en stund. Här har ni min stora kula som jag bär med mig överallt. 


Och här är en del av vår fina utsikt från vår stora balkong. För första gången i mitt liv så längtar jag tills alla löv faller från träden :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alva

  Jag tycker att du har en så himla cool blogg och jag undrar om du skulle kunna ge mig några tips om hur min blogg ska kunna bli lite bättre. Den handlar om mitt liv med mera men jag vet inte vad jag ska skriva om mitt liv. Vad jag har gjort? Vad jag ska göra? eller om mina intressen. Snälla tipsa mig på: CupcakeHippie.blogg.se Tack!

 2. Sofia

  hej!
  Jag brukar läsa din blogg, och jag älskar den! Du är så jordnära och smart!
  Blir väldigt glad av att läsa din inlägg.
  Men jag undrar, vet inte om du kanske skirvit varför tidigare men varför målar du när du är gravid? speciellt så långt gånget.
  Visst finns det vattenbaserat och vattenlöslig färg, jotun har ju ganska bra som är svanenmärkt och så vidare. Men tycker du verkligen att det är värt det?

  Kram sofia

stats