JANINAS

Your existence gives me hope

Tack för alla fina kommentarer jag fått på inlägget om polisanmälan Jag blir varm i hjärtat när jag ser att bland alla idioter finns det ännu fler omtänksamma och vettiga människor, med samvete och medkänsla.

Ni är ju självklart de jag lyssnar mest på. Era fina kommentarer gör att jag kollar förbi de flesta negativa kommentarerna och det är p.g.a. er som jag inte lagt ner bloggen ännu. Det och förstås att jag vet att förolämpningarna inte ens är sanna. Säkert kan jag vara ful enligt vissa, men det som är fult för någon är vackert för någon annan och bara det att jag aldrig skulle skriva något så elakt åt någon gör mig tusen gånger vackrare än dem. Jag är nöjd med mig själv trots att det finns saker jag gärna skulle ändra på, men det är bara ytligheter. Insidan är vad som är viktigt.

Jag önskar att jag skulle få träffa er alla för ni verkar underbara! Skulle världen vara fylld av människor som ni, skulle vi inte ha såna här problem. Jag läser varje kommentar och för varje snäll kommentar får jag bara mer och mer energi och motivation att fortsätta blogga. Det känns som att ni är mina vänner och jag är så glad att de flesta av er som tittar in och lämnar spår, gillar det ni läser och stöttar mig när det behövs. Ni är fantastiska! :’)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Denise

  99% av fallen när man skriver sådana saker är för att man är avundsjuk (Det är dock ingen ursäkt för att få skriva elaka saker) vissa kan inte tygla in avundsjuka utan försöker trycka ner dig, det mår tydligen vissa bättre av konstigt nog.
  Skit i dem, det är bara skitsnack, du är vacker, likaså dina barn!

  Ps, jag lägger också mina shoppingpåsar på sängen. Förstår inte vad det är som är så konstigt med det?

 2. Elsa

  Åh, så fina ord!!
  Du är så vacker både på insidan och utsidan, du är bland de finaste människorna som finns på denna jord!
  Jag ”känner” dig bara genom bloggen, och jag vet att här får vi se och läsa om bara en del av ditt liv. Men ändå skriver du så äkta, sanna och fina ord och om en del av dig och ditt liv är så underbart som jag får beskrivet på bloggen så vet jag inte hur fantastiskt det är i verkligheten.
  Vi ser väl inte allt på bloggen, alla har väl sina brister och gör misdtag men det är inte alla som sköter allt lika duktigt som du, Janina! Du är en förebild för så många människor, på ett väldigt positivt sätt! Om fler människor var som dig skulle det inte finnas något hat, ondska eller avundsjuka snart kvar.
  Haha, jag har många gånger drömt om att jag träffade dig och din umderbara familj, det skulle vara så jättekul! Men sedan vaknar jag på morgonen och inser att det återigen bara var en dröm, och tänker att då får jag väl fortsätta stalka din blogg och instagram om jag nu inte får träffa dig på riktigt ;)
  Men jag tycker bara att du är så grym Janina, du får aldrig aldrig sluta blogga för då vet jag inte vad jag skulle göra ;)
  Du är så härlig Janina, fortsätt så som du gör för vi är flera som set att du gör ett fantastiskt jobb i allt du gör!!<3

stats