JANINAS

Yrkesprov

Idag i skolan har vi börjat på med yrkesprovet.
Det är beräknat att ta 6 dagar hela provet, och jag är redan jätte stressad! Andra momentet idag var att riva ner tapeterna, och det gick verkligen inte bra. Tapeten längst under var jätte svår att få bort, det gick inte att få bort den på annat sätt än att riva bort små bitar åt gången, och all grundfärg + lite spackel lossnade samtidigt som jag skrapade bort tapeten. Jag hade absolut inte tid att ta någon paus (kanske jag hade, men när något går fel och jag blir stressad så kan jag inte lämna allt och gå), så det enda jag åt/drack mellan 06:30 – 16:30 var tre klunkar vatten. När skoldagen var slut var jag så hungrig så jag inte kände mig hungrig längre, men istället kändes det som att jag inte alls var närvarande. Kroppen arbetade, men hjärnan var nån annanstans.

Nåja, jag fick bort alla tapeter innan jag for hem, åt en jätte stor portion spaghetti och köttfärssås genast jag kom hem och nu ikväll har vi varit ut på promenad. 

Imorgon ska jag tatuera mig klockan 10, jag för Nicolina till dagmamman till 9 och så tar jag med mig målarbyxorna till tatueringsstudion så kan jag åka raka vägen till skolan efter det.
Nu ska jag bara ta det lugnt och läsa bloggar tills klockan slår 22.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats