JANINAS

Jag blir så glad!

Vill bara säga TACK för alla fina kommentarer om min gravidmage! Jag blir alldeles överväldigad över hur många snälla själar det finns som vill ta sig tid att kommentera något så ”obetydligt” som min mage, haha. Både här och på instagram. Man blir ju alltid glad av komplimanger men extra glad blir jag faktiskt när jag får höra att jag har en vacker kropp som gravid, speciellt när hela graviditeten varit så tung. Då känns det genast lite roligare att vara gravid.

Sen vill jag också tacka er för kommentarerna på inlägget om min rädsla. Vid det här laget känner jag igen så många av era namn och ni känns som mina kompisar, som att ni känner mig, så att få bekräftelse från er att mina tankar är helt normala och att det kommer gå så bra så känns lugnande.

Tack för att ni är så snälla och bra! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. alexandra

    Jag är dålig på att kommentera försöker göra det ibland men oftast så blir det inte så mycket tid över med skoljobb och 2 småbarn. Vill tacka dig för att du fick mig lugn inför komma skall då jag skulle ha min nummer 2. Frågade dig om de i frågestunden och det kändes bättre efter ditt svar :) har vart 2 barns mamma nu i snart 8 veckor och min andra tös blir 2 år imorgon och på de pluggar jag fortfarande 100 % och det går super :) så tack för en bra och fin blogg och lugnande svar! Och du är verkligen himla fin och helt fantastiskt mamma!

    JANINA SVARAR: Åh vad härligt att höra! :)

stats