JANINAS

Recension: Philips AirFloss


Som ni redan vet är jag med i Philips testpanel, och nu har jag fått testa en AirFloss. Den fungerar alltså på samma sätt som tandtråd, fast går snabbare och smidigare. Den sprutar ut luft och vatten i en hastighet av 60 km/h, som en högtryckstvätt med andra ord.

Jag tycker absolut att tänderna känns fräschare efteråt, och så går det ju så himla snabbt så det är inget man drar sig för att göra p.g.a. tidsbrist.  Jag tycker dessutom den känns skonsammare mot tandköttet, för oftast skär jag mig i tandköttet när jag använder tandtråd, och det känns ju inte så trevligt. Med airflossen finns ingen chans att man skär sig.

Vad mer? Den är lätt att ladda, och batteriet håller sig i 14 dagar. Man får själv bestämma vilken temperatur man vill ha på vattnet, eftersom man enkelt tappar upp vatten från kranen i det lilla hålet ovanför on/off knappen som ni ser på bilden ovan.

Vill ni tävla om en Philips AirFloss värd 999 kr? Isåfall ska ni klicka HÄÄÄR. Och skynda på, för imorgon avslutar jag tävlingen! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats