JANINAS

Testar plattången ProCare från Philips

Som ni säkert vet är jag med i Philips bloggpanel, och nu har vi äran att få prova på deras plattång ProCare. Den är hälsosammare för håret eftersom den håller en jämn temperatur, den river och sliter inte  utan åker smidigt genom håret. Den har keramiskt belagda plattor som på bara 30 sekunder når en högpresterande temperatur på 199 ºC. Perfekt om man ofta har bråttom på morgonen och vill hinna platta håret snabbt innan man far iväg till jobb/skola!

Vad tyckte jag då?
Jag tyckte den var jättebra, helt oskojat. Min förra plattång som dog i höstas, slet sönder mitt hår. Man kunde riktigt höra hur hårstråna gick av, så därför slutade jag platta håret. Jag hade glömt hur snyggt det kan vara med något så simpelt som plattat hår, jag använde den igår när vi hade dop och jag kände mig urläcker! Jag som är van att hinna sminka mig innan plattången blir varm, blev glatt överraskad över att jag inte hann göra något innan den var ready. Jag brukar inte platta så noggrant utan drar bara igenom håret några gånger, och det räckte gott och väl. Jag gjorde inget med håret sen, jag varken la i spray eller plattade fler gånger under dagen, och ändå hölls det platt och fint hela dagen. Eftersom jag har självlockigt hår brukar denna medellängd bråka lite med mig, när håret når en viss längd är det varken lockigt eller rakt, så det brukar inte ha någon betydelse om jag plattar. Jag vet inte om det var luften eller plattången, men jag fick helt klart ett bättre resultat än jag någonsin fått!

Vill ni ha en likadan? Släng in ett tävlingsbidrag HÄR så kanske du är den lyckliga vinnaren! Ni kan även tävla HÄR, HÄR, HÄR, HÄR eller HÄR. På alla bloggar väljs en vinnare ut, så slänger du in ett bidrag på allas bloggar har du sammanlagt 6 chanser att vinna!

Platt och fint

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Måste bara säga att du passar otroligt bra i pannlug. Du ser så fräsch o fin ut! Vill också passa på att säga att jag faktiskt gillar din blogg och din attityd mot livet i allmänhet. Läser din blogg dagligen, men kommenterar sällan. :)

 2. yannie

  Hej hej!
  Ja har en fråga angående vart du va och tatuerade dig. Ja har för mig att du sa att du va till twilight ink? Så ja tänkt jag skulle fråga om dom pratar bra svenska där? Ja antar ju lite det eftersom du har berättat att du inte kan så bra finska :)
  Har tidigare varit och tatuerat mig till Needlepoint men de e ju så svårt att få en tid dit så ja tänkte prova på något nytt :)

 3. sandra

  du får så grymt fina bilder och jag vill ha några tips hur du fotar och fixar dina bilder om jag får?:)
  så kan du inte typ lägga ut en video som du visar hur du gör eller så kan du skriva om du inte orkar lägga ut video:)
  de skulle vara kul för jag har en nikon D3100 som du hade va?
  jätte snällt ifall du vill:D

 4. Elin

  Hej!
  Jag har en fråga som inte har någonting med detta inlägg att göra :P Använde du någon speciell kräm/salva till magen under dina graviditeter för att undvika bristningar? :) Är tacksam för svar!

  //Elin

stats